Schrijf ons een correcte e-mail

 

E-mail

E-mail is snel en laagdrempelig. En juist daardoor gaat het vaak mis. De schrijver is gehaast en daardoor vaak slordig, waardoor de ontvanger de boodschap niet of verkeerd begrijpt. Zoals voor het schrijven van een brief, gelden ook voor een e-mail richtlijnen en regels.

Hoe het niet moet:

" Mijn vrouw / man  is weg wat kost het om ze terug te krijgen." of "Hoe werkt dat magie".

Een mail aan ons is geen app die je naar een vriendje stuurt:

Even snel reageren en mailen met je mobiel doe je zo. Vergeet echter niet dat een als app geschreven mail onbeschoft over kan komen.

Opening

Open correct met “Beste studio” of "Beste heren, dames” Voorzie je e-mail van een onderwerp. Geef in een paar woorden weer waarover je e-mail gaat.

Afsluiting

Sluit je e-mail correct af. Net zoals bij de aanhef kies je, zeker bij een eerste e-mailcontact, voor een correcte slotgroet: “met vriendelijke groet”, is een goede zinsnede om mee af te sluiten. Vermeld ook altijd je contactgegevens in je mail.

De Studio

In de studio gaan wij zorgvuldig, met aandacht en respect met je vragen om. Wij besteden hier veel tijd aan om op een juiste manier uw vragen te juist te interpreteren en te beantwoorden.

In de meeste gevallen is dit zonder kosten. Als iemand niet de moeite neemt om ons correct te benaderen dan is dat een slechte start. Het zegt iets hoe iemand in het leven staat. In deze gevallen zien wij dan ook absoluut geen basis om iemand te helpen. Wij hopen dat je daar begrip voor hebt.

Wij wensen je veel succes op je ingeslagen pad.

Namaste

De Studio